Kom jij voor een Waar(d)zeg sessie?

 

  • Als je een op jouw energie afgestemde boodschap wilt ontvangen.
  • Als je hardop wilt horen wat er ergens vaag achterin je hoofd al zoemt.
  • Als je niet zeker weet welke volgende stap je nu kunt zetten.
  • Als je een ondertiteling wilt krijgen bij de taal die het universum spreekt.
  • Als je via een reading/channeling helderheid wilt krijgen.
  • Als je wilt horen wat de energie jou te zeggen heeft.

Kom dan bij mij voor een Waar(d)zeg sessie!

Wat houdt het in?

Een Waar(d)zeg sessie is een privé sesssie van 45 - 60 min.

Waarin ik een reading/channeling geef met gebruik van orakelkaarten

In een afgestemde boodschap mag je horen wat voor jou bedoeld is

Ik 'lees' jouw energie en de energie van dit moment

Ik vertaal voor jou wat het universum je wil vertellen

Ten minste drie kwartier vol verbinding en magie

 

Als jij voelt dat dit is wat je nu wilt voor jezelf, boek dan hier jouw Waar(d)zeg sessie 🔮

  • Ik ken Marion al een tijd als een zeer integere, hartelijke vrouw. Zij kan als geen ander intunen op wat er bij je speelt, zonder dat daar woorden voor nodig zijn. Op haar eigen, praktische manier, geeft zij jou duidelijke richtlijnen om het vraagstuk dat bij jou speelt aan te pakken. En altijd op een liefdevolle manier. Bedankt Marion, voor al die keren dat jij mij verder helpt.

    Karin

Hoi, ik ben Marion. De oudste uit een groot gezin, moeder, ras-optimist en ervaringsdeskundige op het gebied van vallen en weer opstaan. Ik heb in dit leven al zoveel meegemaakt. Het lijkt wel alsof ik veel verschillende levens in dit ene leven leef. Vanuit al deze ervaringen is er weinig meer, waar ik nog vreemd van opkijk. En ik vind niet snel iets gek. Spiritualiteit loopt als een rode draad door mijn leven.

Marion_Virtuele_Koffie

Vaak voel ik me een soort stamoudste of ‘oermoeder’, en ook een orakel.

Vanuit je eigen luie stoel in je eigen huis. Op het moment dat het jou uitkomt.

Je kunt bij mij terecht voor een nuchter, ‘met de pootjes op de grond’ gesprek. Waarin ik overigens wel op mijn intuïtie, helder weten en helder voelen afga.

Ik zet mijn mediamieke kwaliteiten in en stem me af op jou, jouw energie, de energie van het moment.
De taal die het universum spreekt, voorzie ik van een ondertiteling voor je. Zie mij maar als jouw tolk wat dat betreft.

Ik word zó blij van dit werk en kijk er naar uit om een sessie met jou te mogen doen.

Veelgestelde Vragen

Heb jij een andere vraag? Stuur mij dan even een berichtje!