Schuif jij aan bij mijn Waar(d)zeg sessie?

 

Met maximaal 6 vrouwen online via Zoom met elkaar in gesprek over een thema dat op dat moment relevant is.

Je hebt vast wel eens gemerkt dat wanneer er een aantal mensen bij elkaar is, er altijd een centraal thema speelt. En dat thema is voor mij bijna direct duidelijk. Dat zal dan ook het uitgangspunt zijn voor het gespreksonderwerp tijdens de Waar(d)zeg sessies.  Hierdoor is het altijd passend voor alle deelnemers en het dichtst bij wat er voor jou aan bod mag komen. Dat betekent ook dat ik van tevoren geen thema bekend zal maken, maar het laat ontstaan.

Ik stem me af op jou, dat wat je bezighoudt. Ik stem me af op wat er voor thema in de groep aanwezig is. Want ik weet dat een groep altijd om een bepaalde reden bij elkaar is. Dat de samenstelling altijd klopt. Ik stem me af op wat er op energetisch niveau in de wereld gaande is. En ik zorg steeds voor een 'vertaling' zodat jij het handen en voeten kan geven in jouw dagelijks leven.

Natuurlijk trek ik ook een kaartje voor je, want dat is wat ik nu eenmaal doe 🙂

Ik geef je een 'ondertiteling' van wat je ergens wel weet of voelt, maar niet helemaal kan vatten. Wat meer grip zodat je er in het leven van alledag mee uit de voeten kunt.

Maar je kunt ook gewoon lekker genieten van 1,5 uur je gedachten kunnen verwoorden met een kleine groep gelijkgestemden.

Ik trek 1,5 uur uit voor deze bijeenkomst.
Voor € 15,- is er een plekje voor je.

Schuif aan bij mijn Waar(d)zeg sessie!

Anderhalf uur voor jezelf

In gesprek met gelijkgestemden

Niet je woorden op een goudschaaltje hoeven wegen

Even sparren

Ervaren dat je écht niet gek bent 😉

Je gehoord en gezien weten

" Tintelend en bruisend regende het bevestigingen en inzichten.
De rust en de humor, de oprechte interesse en liefdevolle energie. Met Marion als gids was de weg naar onze innerlijke wijsheid bijzonder snel gevonden.
Ze laat zien dat het allemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn. Zegt wat er gezegd wil worden en luistert naar wat gehoord wil worden. Zonder oordeel, eerlijk en met mildheid. Ze geeft meestal niet de reactie die ik verwacht, maar het is altijd wat ik nodig heb."

Diane

Marion_Virtuele_Koffie

Ik ben Marion, ik noem mij 'Innerlijke wijsheidgids'.

De oudste uit een groot gezin, moeder, ras-optimist en ervaringsdeskundige op het gebied van vallen en weer opstaan. Ik heb in dit leven al zoveel meegemaakt. Het lijkt wel alsof ik veel verschillende levens in dit ene leven leef. Vanuit al deze ervaringen is er weinig meer, waar ik nog vreemd van opkijk. En ik vind niet snel iets gek.

Vaak voel ik me een soort stamoudste of ‘oermoeder’, en ook een orakel🔮

Je kunt bij mij terecht voor een nuchter, ‘met de pootjes op de grond’ gesprek. Waarin ik overigens wel op mijn intuïtie, helder weten en helder voelen afga.

Tegen mij kun je alles zeggen. Niets is te gek, te groot, te klein, te vreemd.

Wat een eerdere deelnemer zo treffend zei: "ik heb soms behoefte aan een 'vertaling van het universum' en jij  geeft zo fijn een ondertiteling."

Tijdens de Waar(d)zeg sessies stem ik mij af op alle deelnemers waarbij ik ongetwijfeld een kaartje zal trekken ter verduidelijking of ondersteuning.

 

Veelgestelde Vragen

Heb jij een andere vraag? Stuur mij dan even een berichtje!